Yazdırma Sarf Malzemesi Tasarrufu

Yazdırma sarf malzemesi tasarrufu yapmanın birçok yolu var, bunlar;

 

1 - yazıcı ayarlarında yazdırma modunu taslak olarak değiştirip daha az mürekkep tüketimi sağlamak. Her yazıcıda yazdırma modu ayarları mevcuttur,
yazdırma modunu değiştirerek belli bir alana daha az mürekkep kullanılmasıyla %40 a kadar tasarruf sağlayabilirsiniz.

2 - Eğer sadece içeriği incelemek için yazdırıyorsanız şekil vb. koşullar önemli değilse bir sayfaya birden fazla sayfayı yazdırabilirsiniz. Aynı içeriğin birçok kopyasını almak istiyorsanız ilk çıktıları alıp inceleyerek hata olmadığına emin olmanızda fayda var. Böylece gereksiz yere tekrar tekrar çıktı almamış olursunuz.

3 - Gerektiğine emin olmadıkça yazıcı kafası temizleme aracını kullanmayın, yazıcı kafası temizleme aracı kalibrasyon ve test amacıyla yoğun şekilde mürekkep kullanılan bir işlemdir.

Yazının Devamı İçin Tıklayınız...


YazıcıTeknik.com

Yazıcı, Plotter, Scanner gibi tüm ofis ürünleriniz için teknik destek...
Yazıcı servisi ve teknik destel, Mecidiyeköy de teknik servisimiz, size hp, xerox, canon, samsung, oki marka laser yazıcı servisi, mürekkep tanklı yazıcı servisi ve inkjet yazıcı servisi ile çok fonksiyonlu yazıcı servisleri konusunda hizmetinizdeyiz.

Adres

  • Bürosis Büro Sistemleri Ltd. Şti.
  • Mecidiyeköy Mahallesi Büyükdere Cad, Eski Osmanlı Sk. No:14-16/b 34387 Şişli/İstanbul

  • Faks:+90 212 272 67 38

  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.